top of page
Diensten

Bij de juridische ondersteuning die Het Rechtsatelier biedt, kan worden gedacht aan de volgende werkzaamheden:

 

Opstellen juridische stukken

Heeft u zelf te weinig tijd of kennis om bijvoorbeeld een bepaald processtuk of inhoudelijk advies op te stellen, maar wilt u uw cliënt niet teleurstellen? Het Rechtsatelier heeft ruime ervaring met het behandelen van juridische dossiers en kan dit voor u uit handen nemen. Zo blijft de kwaliteit van uw dienstverlening gewaarborgd en houdt u uw cliënt tevreden. Uiteraard kan ook enkel het voorbereidend literatuur- en jurisprudentieonderzoek voor u worden uitgevoerd. Het Rechtsatelier werkt geheel achter de schermen en heeft geen contact met uw cliënt.

 

Opzetten/structureren kennisbeheer

Een goed onderhouden kennisbeheer van uw bedrijf draagt bij aan een efficiënte en kwalitatief goede dienstverlening. Vaak is er te weinig tijd om nuttige adviesbrieven, processtukken, notities of jurisprudentie te verzamelen en gestructureerd op te slaan, waardoor u en/of uw collega’s telkens weer opnieuw het wiel moet(en) uitvinden. Het Rechtsatelier kan u helpen uw kennisbeheer te ontwikkelen en/of te structureren. Het schrijven van (periodieke) weblogs uit uw naam is eveneens mogelijk. U blijft dan toch positief ‘in the picture’, terwijl u zich ondertussen met declarabele zaken kunt bezighouden.

 

Lezingen/trainingen

Wilt u worden bijgepraat op het gebied van het huurrecht? Zou u graag hoger willen scoren op het gebied van klanttevredenheid of heeft u behoefte aan advies over hoe u duidelijke brieven of processtukken schrijft? Het Rechtsatelier is een specialist op deze gebieden en bekwaam in het geven van vakinhoudelijke presentaties en trainingen.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden en de tarieven, aarzelt u dan niet om contact op te nemen.

bottom of page